Bouwkundigonderzoekvergelijk.nl
De vergelijk website voor een bouwkundig onderzoek

Kruipruimte onderzoek nodig? Vergelijk tarieven

Een kruipruimte onderzoek nodig van uw kruipruimte? Vergelijk tarieven van een erkende bouwkundige die door middel van een videoscoop het onderzoek zal doen.

Wilt u weten wat een kruipruimte onderzoek kost? Vul de plaats of postcode van het object in en u krijgt direct een overzicht te zien van onze erkende bouwkundige.

Een kruipruimte onderzoek nodig van uw kruipruimte? Vergelijk tarieven van een erkende bouwkundige die door middel van een videoscoop het onderzoek zal doen.

Wat wordt er onderzocht?

De kruipruimte is de ruimte tussen de grond en onderkant begane vloer. Voor een gezond binnenklimaat van de kruipruimte is het essentieel dat geen vocht en schadelijke gassen uit de kruipruimte een gebouw binnenkomen. Naast het klimaat worden de verschillende punten o.a. isolatie, schimmel, vocht, ventilatie, betonrot, constructie visueel gecontroleerd.

Onderzoek zal plaatsvinden door middel van een videoscoop. Door gebruik te maken van een videoscoop kan een kruipruimte onderzoek zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Dit zeer geavanceerde apparaat heeft zelfs een meetfunctie. Hierdoor is het mogelijk om onderzoeken door te voeren tot in het kleinste detail.

  1. Onderzoek van een kruipruimte wordt uitgevoerd door een onafhankelijke en erkende bouwkundige
  2. Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen daardoor transparant tarieven vergelijken
  3. Uniek waarderingssysteem: beoordelingen van bezoekers
Sinds 2013 ruim 1.529 aanvragen - Totaal 44 beoordelingen
Gemiddelde score 8