Bouwkundigonderzoekvergelijk.nl
De vergelijk website voor een bouwkundig onderzoek

Ventilatie onderzoek nodig? Vergelijk tarieven

Wat voor soort ventilatie heeft u? Is de luchtaanvoer en afvoer wel goed? Wordt deze wel elk jaar schoongemaakt? Laat een ventilatie onderzoek doen.

Wilt u weten wat een bouwkundig onderzoek kost? Vul de plaats of postcode van het object in en u krijgt direct een overzicht te zien van onze erkende bouwkundige.

Wat voor soort ventilatie heeft u? Is de luchtaanvoer en afvoer wel goed? Wordt deze wel elk jaar schoongemaakt? Laat een ventilatie onderzoek doen.

Goede ventilatie van een woning is enorm belangrijk. Zonder ventilatie kunnen vochtproblemen ontstaan wat slecht is voor de gezondheid. Daarnaast kan het energiebesparend werken. Heeft u natuurlijke of mechanische ventilatie? Natuurlijke ventialtie zet u de ramen of deuren openen om goed te ventileren. Zorg voor voldoende trek. Mechanische ventilatie zijn er verschillende mogelijkheden, enkel toevoer met een ventilator. Via verschillende luchtaanvoeren, bijvoorbeeld onderop via een deur wordt de lucht aangezogen en vocht wordt meegenomen naar buiten toe. De vuile lucht gaat naar buiten. Daarnaast is balans ventilatie mogelijk. De verse buitenlucht gaat via een box en wordt al voorverwarmd met de uitgaande lucht. De verse lucht is dus al gedeeltelijk voorverwarmd waardoor er minder gestookt hoeft te worden. Let wel op dat u de filter in de mechanische ventilatiebox elk jaar laat schoonmaken. U wilt voorkomen dat het filter vies wordt en allerlei bacterien kan veroorzaken.

  1. Ventilatie onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijke en erkende bouwkundige
  2. Ventilatie onderzoek rapport met foto's en omschrijving van de gebreken
  3. Wij zijn onafhankelijk en kunnen daardoor transparant tarieven vergelijken
  4. Uniek waarderingssysteem: beoordelingen van bezoekers
Sinds 2013 ruim 1.529 aanvragen - Totaal 44 beoordelingen
Gemiddelde score 8